Mobile Marketing

Uw partner in M-Commerce

Voor vele web ondernemers is display advertising één van de belangrijkste methoden om inkomsten en traffic te generen.
Display advertising is afgezien van het dagelijks leven op het web , en in veel opzichten is een heel eenvoudig concept en het te gelde methode. Natuurlijk, er zijn talloze verschillende implementaties , prijsstrategieën , en de mate van succes met display advertising ;

Inzetten Sommige websites maken een aanzienlijke hoeveelheid geld en hun activiteiten te financieren van display advertising , terwijl anderen genereren relatief schamele inkomsten uit advertenties.

Display advertising verwijst gewoon naar de advertenties in diverse vormen geserveerd om bezoekers op een website . Je zult ze zien op zowat elke website die u bezoekt , en je zult zien in dozen Veel meerdere advertenties per pagina .

Net als tv-netwerken lopen commercials om geld om hun ondersteuning van de programmering te maken , Veel websites dienen display advertenties om hun activiteiten te financieren . Adverteerders betalen uitgevers ( en andere site-eigenaren ) te hebben.

Ze verschijnen naast de inhoud van de website. Net als Coca – Cola tot mei – hebben messaging DIE ICT betalen in het midden van Modern Family , kan de vennootschap te betalen -have ICT advertenties verschijnen op een aantal websites .

Een paar veelgebruikte termen die verwijzen naar aspecten van deze gelde methode :
impressie:Indruk: Een afdrukken is ” geserveerd ” elke keer een bezoeker ziet een enkele advertentie.
Dus als er oven advertenties op een pagina , zijn er oven vertoningen telkens wanneer iemand de pagina bekijkt.

ERPM : Kort voor effectieve opbrengsten per 1000 impressies , deze term geeft aan hoeveel geld wordt verdiend voor elke 1000 vertoningen op een website . Dit is een metrische gestandiseerd uitgevers gebruiken om te berekenen hoe efficiënt ze zijn in het monetariseren van Verkeer , hoe hoger de ERPM , hoe meer je maakt van elk bezoek .

: een geplaatste advertentie op een website , die door ICT locatie op de pagina en de afmetingen van de getoonde advertentie . Bijvoorbeeld , een 300 x 250 boven de vouw normale rechthoek ingeven eenheid jaar ( zie onderstaande afbeelding ) .