Mobile Marketing

Uw partner in M-Commerce

Seminar The Future of Mobile Marketing Mobile eCommerce Faces of Content. 
08/12/2015 Smart Session III From Change Management to Change Leadership. RFP Template for Emailmarketing Systems. RFP Template for Product Information Management. Seminar The Future of Mobile Marketing Mobile eCommerce. The Future of Mobile Marketing Mobile eCommerce Seminar wordt verzorgd door Faces of Content. Als experten ter zake brengen onze consultants en gastsprekers een stand van zaken trends en de toekomst van Mobile Marketing en Mobile eCommerce en hoe je hiermee aan de slag gaat. Een goede combi van methodologieën technieken en real life cases zorgen ervoor dat je na het bijwonen van dit seminar onmiddellijk aan de slag kunt gaan.

Mobile Marketing voor Ondernemers en Bedrijven Q Marketing België. Mobile Marketing voor Ondernemers en Bedrijven Q Marketing België. 
Ook deze worden gebruikt door ondernemingen voor het leveren van informatie of om praktische redenen. Mobiele marketing is denken in functie van de eindgebruiker met de nadruk op eenvoud! De marketing achter uw mobiele website is even belangrijk als die van uw gewone website. Met uw mobiele website hebt u een betere zicht op de resultaten die komen van uw traditionele marketing middelen zoals print advertenties in reclame bladen en borden TV spots branded gadgets evenementen of product presentaties. Indien je bezoekers stuurt naar je website via een QR code of een advertentie op het mobiele netwerk Admob moet je zorgen dat deze een aangename ervaring hebben bij het ontdekken van je aanbod of dienstverlening.

7 interessante feitjes over mobile marketing. 
Gepost op June 11 2013 Met de categorie Marketing en de tags feitjes gebruik Mobile marketing. Iedereen weet dat mobieltjes steeds meer en steeds vaker en langer gebruikt worden. Dat zijn de marketeers niet ontgaan. Tegenwoordig steekt men meer geld en energie in de mobile marketing. Wie dus niet actief is op mobieltjes loopt tegenwoordig achter. Veel ondernemers denken nog steeds dat er simpelweg niet naar ze gezocht wordt via mobieltjes. Vandaar dat ze dus niet investeren in mobile marketing. Of ze zijn bang dat de kosten te hoog zijn.

Mobile Marketing Beeckestijn Business School. 
Meer weten over onze opleidingen? Neem deel aan het proefcollege op 20 oktober. Clinic Online Brand Identity. 16 oktober gratis aanmelden. Mobile Marketing korte opleiding. De opleiding mobile marketing is erop gericht u verder te helpen met alle mogelijkheden en uitdagingen van mobile marketing. De opleiding geeft u concrete instrumenten en nieuwe vaardigheden op het gebied van mobile marketing. U leert hoe mobile werkt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mobile welke tools beschikbaar zijn en hoe u deze in kunt zetten. U rondt de opleiding af met een eigen mobile marketingplan dat u direct kunt toepassen optioneel. College maandag of woensdag.

B2B Mobile Marketing 5 kansen voor B2B Marketeers Heliview Online. 
En niet alleen het kanaal als zodanig groeit. Forrester voorspelt ons dat het mobile marketingbudget in 2013 ongeveer verdubbelt ten opzichte van 2012 en zowel social media als email marketing voorbijstreeft. Top 5 Mobile Marketing Tactics. Het mobiele kanaal wint dus aan marketingbelang en verdient de aandacht. De B2B marketeer die dit mobiele kanaal in wil zetten en impact wil hebben heeft echter een uitdaging. Gebruikers wensen relevantie functionaliteit en toegang tot informatie op ieder device op ieder moment en op iedere locatie. Wat zijn kansen om mee te beginnen? Mobiele Website Met stip op 1. Maak je website responsive voor de verschillende devices en pas de content waar nodig aan.

Mobile Marketing Nederland full service mobile marketing bureau. 
Mobile Marketing Nederland is een full service mobile marketing bureau dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven met het ontwikkelen en realiseren van de mobile marketing strategie. Wij bieden de volgende diensten aan. Positionering PR en Advertising. Oude Loosdrechtseweg 30 1215 HH Hilversum 31 6 28 53 00 95 info@mobilemarketingnederland.nl. HOME DIENSTEN TEAM KLANTEN.

MobileMarketResearch. 
Wij zijn een Software as a Service bureau gespecialiseerd in het bouwen van native dataverzameling apps voor iOS en Android. MyPanel en MyInsights kunnen gebruikt worden in verschillende marktonderzoekprojecten retail en marketing diensten mystery shopping en voor andere vormen van data verzameling. wordt gebruikt om data te verzamelen via vragenlijsten. wordt gebruikt voor mobile kwalitatief onderzoek. Onze klanten bevinden zich overal ter wereld. Zij gebruiken onze apps op hun eigen manier. Hierdoor voegen ze hun unieke waarde toe aan de software die wij hebben gebouwd. MyPanel en MyInsights kunnen gebruikt worden om direct contact te leggen met consumenten door middel van vragenlijsten of publieke of prive discussies.

Mobile marketing van Teradata. 
70% van gebruikers die een app downloaden verwijderen deze echter binnen een maand of gebruiken de app hierna nooit meer. Mobile pushberichten met Teradata Digital Marketing Center vormt een krachtige manier van mobile marketing om het gebruik van uw apps te stimuleren grotere betrokkenheid bij apps te bereiken sluimerende gebruikers opnieuw te betrekken en uw inkomsten te verhogen via meer in-app aankopen. Ondertussen is sms nog steeds het meestgebruikte mobiele kanaal en binnenkomende berichten worden vaak belangrijk genoeg gevonden om ze meteen te openen. Gebruik Multichannel SMS om uitgaande berichten in grote volumes te beheren en de Inbound SMS-oplossing en Event Engine om met mobile marketing geavanceerde interactieve campagnes samen te stellen.

Cevora Doelgroep Bedrijven Opleidingen Cursusdetail. 
Ga naar geplande groepen. Om deze opleiding later gemakkelijker terug te vinden of door te geven aan collega’s kan u deze link gebruiken. Consumenten verlaten het huis niet meer zonder hun mobiele telefoon. Ze maken dagelijks gebruik van mobiele media. Grote websites zoals Google en Facebook worden meer bezocht via smartphones en tablets dan met klassieke desktop of laptop computers. Het kan dan ook niet anders dan dat deze evolutie grote gevolgen heeft voor de manier waarop we aan digitale marketing en communicatie doen.

MOBILE MARKETING mBeacon. 
En hoeveel zien niet of komen niet binnen uw zaak? Het maakt niet uit of u een detaillist bent restaurant of diensten aanbied. Dat zijn vragen waar u even over moet nadenken. Want dat is precies waarom wij u de mBeacon aanbieden. On meer klanten te winnen die bij uw zaak voorbij komen. De mBeacon zendt uw reclame boodschap uit naar iedere Smartphone binnen het bereik van 50 meter en hij funktioneert ook binnen gebouwen. Stelt u zich eens voor hoeveel mensen er iedere dag uw zaak voorbij lopen. Stuur iedereen met een smartphone een reclameboodschap zoals bijvoorbeeld boodschappen advertenties Dagaanbiedingen Fotos kadobonnen alles is mogelijk.

Mobile marketing / Crossmedia Communicatiegroep. 
Social Media Workshops Trainingen. Social Media Content Management. Je merk in de broekzak van de doelgroep. Wil je één op één verbinding maken met de doelgroep? Interactief en met een persoonlijke toets? Laten we dan samen kijken naar de toenemende mogelijkheden van mobiele marketing. Naar de techniek en naar de vorm van de boodschap. Maar ook naar acceptatiefactoren en regelgeving naar wat wel en wat niet kan binnen de maatschappelijke normen. Mobiele marketing is goed inzetbaar om persoonlijke contacten te leggen met doelgroepssegmenten bredere online campagnes te ondersteunen en interactieve acties te organiseren. Altijd en overal online.