Mobile Marketing

Uw partner in M-Commerce

Boekentassen

Hoe gaat jouw kind terug naar school? Zeker en vast met één van onze hippe schooltassen voor jongens of meisjes! Zoek je een stoere schooltas voor jongens of eerder een mooie schooltas voor meisjes. Bij Little Thingz koop je online de hipste boekentassen voor zowel jongens als meisjes…

Boekentassen bij Coolblue
Bij het kopen van een boekentas voor je kind is het belangrijk dat de tas comfortabel draagt, ook als hij vol zit met alle boeken en accessoires voor school. Boekentassen moeten ruimte hebben voor boeken, schriften en eventueel een laptop of tablet. Aparte vakken in de tas zijn handig voor papieren en kleine accessoires. Daarnaast maakt de kleur of het printje van de tas ook veel uit. Want of je kinderen nu naar de basisschool of middelbare school gaan, een mooie tas is altijd belangrijk.

st-vlaanderen Trovit.

The babys corner
Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school toch alvast in de agenda. Kom maar heerlijk naar onze winkel en doe de ronde van de schoolbank: schooltas, boekentas, rugzak, trolley, etui, schoolgerief, je outfit voor die eerste schooldag, stevige en stoere stappers. Of je nu naar de peuterklas, kleuterklas of de lagere school gaat, bij the baby’s corner vind je hét grootste boekentas assortiment: boekentas peuter, boekentas kleuter, boekentas lagere school, rugzak, trolley, turnzak,… Alle grote merken koop je bij the baby’s corner: Jeune Premier boekentas & rugzak, JP, kipling, herschel, ruitertassen,Skip Hop, Trixie, Lilliputiens, … Oh en vergeet die coole brooddoos en beker niet!

Boeketassen kopen? Beste prijzen bij ColliShop
Zin om een nieuwe boekentas te kopen voor uw kindje? ColliShop biedt u een grote keuze voor klein en groot!

Schooltassen voor Meisjes en Jongens Online Kopen? | Bristol
Prachtige School Boekentassen, Rugzakken, Zwemzakken, Turnzakken of Laptoptassen voor Meisjes en Jongens Online Kopen ✓Ruim Aanbod ✓Gratis ..

Boekentassen & Schooltassen | Fun
Terug naar school! Het liefst met een boekentas die bij je persoonlijkheid en je leeftijd past natuurlijk. Eentje die mild is voor de rug, waarin je lunchpakket ook nog past en die tegen een spatje regen kan (niet onbelangrijk in België). Neem hier gerust een kijkje en je ontdekt ongetwijfeld boekentassen die bij je passen!